I kælderen under restauranten er der et køkken. I det køkken laver vi alt vores friskepasta af danske æg og Italiensk mel
Lidt om vores pizza....
Dejen laves bla. af forskellige typer af italiensk Caputo mel og yderligere 4 ingredienserog koldhæver i minimum 48 timer og optil 72 timer. Vores mozzarella er rørt medbøffelsmør, vores bøffelmozzarella er DOP fra Campanien, skinken laves af Villanifamilien, ansjoserne er fra Sicilien - med andre ord alle vores råvarer er omhyggeligtudvalgt for vi kan tilbyde en autentisk Italiensk pizza.
Menu gældende fra januar 2025. Forbehold for menu- og prisændringer.
Bemærk -1 bord 1 regning, vi splitter ikke regninger.
Firmakort udstedt inden- eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden forEUEØS, bliver pålagt et gebyr, som fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen afhænger af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt
Ønsker I at sidde lidt privat kan vi i tilknytning til vores Trattoria & Pizzeria tilbyde et Private Dining lokale. Der kan sidde op til 14 personer i lokalet. Lokalet kan ikke reserveres online, men De skal kontakte os enten via tlf. 98113755 eller mail sangiovanni@sangiovanni.dk for at reservere lokalet.

Menuen laves kun mod forudbestilling til minimum 8 personer og skal bestilles af alle gæster ved bordet
Gavekortet fra SanGiovanni er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen. Bruges hele beløbet ikke udstedes tilgodebevis med 1 års gyldighed fra udstedelsen af beviset.
